duminică, 3 noiembrie 2019

Refresh pentru tine cu C9













Iti doresti mai multa energie, sa renunti la cateva kilograme, un stil de viata mai dinamic, obiceiuri alimentare sanatoase si o afacere pe val luna aceasta? De ce sa alegi doar una, cand le poti avea pe toate intr-un pachet Forever care a facut furori in toata lumea – Pachetul C9

 Simtim totodata ca toamna sa sfarsat si trebuie sa fim in forma maxima pentru garderoba de sezon si pentru reusite pe linie in afacerile noastre.
Exista o solutie pentru toate: programul F.I.T., beneficii si avantaje Forever pentru sanatate si silueta. Iar prima “oprire” in aceasta experienta este programul C9.

De ce pachetul Clean 9?


C9 este o intrare in forta intr-un program de eliminare a excesului ponderal si o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare si o trecere catre un alt mod de alimentatie, un alt stil de viata.
Programul include recomandari de alimentatie si exercitii fizice, precum si sfaturi despre cum sa iti pregatesti mesele si are marele avantaj de a avea valente multiple: pe de o parte, te ajuta sa scazi in greutate, pe de alta parte, iti sustine organismul in procesele sale de autocuratire.

Ce contine Clean 9 ?

Pachetul C este conceput in jurul unor produse cheie din gama Forever, in compozitia carora se gasesc numeroase ingrediente cu valoare deosebita in remodelarea corporala a fost dovedita in nenumarate studii stiintifice.
  • Forever Aloe Vera Gel (2 flacoane) – sustine procesul de detoxifiere a tractului intestinal, precum si maximizarea absorbtiei nutrientilor( variante: simplu, berry nectar sau piersici).
  • Forever Fiber (9 pliculete) – ofera un amestec brevetat de 5g de fibre solubile in apa, care  mentin pe termen lung senzatia de satietate.
  • Forever Therm (18 tablete) – contine un amestec puternic de extracte din plante si vitamine care sustin buna functionare a metabolismului.
  • Forever Garcinia Plus (54 capsule gelatinoase) – sustine procesul de ardere a grasimilor si contribuie la suprimarea apetitului prin cresterea nivelului de serotonina.
  • Forever Lite Ultra (1 plic – ciocolata sau vanilie) – este o sursa bogata de vitamine si minerale cu 17 g de proteine la fiecare portie.
  • Centimetru pentru masuratori corporale – pentru tinerea evidentei schimbarilor din corpul tau de-a lungul programului.
  • Brosura - contine informatii detaliate despre etapele programului, sugestii de exercitii fizice, tabel pentru inregistrarea masuratorilor corporale,  grafic cu orarul suplimentelor si retete delicioase pentru pranz si cina.
  • Shaker - pentru prepararea delicioaselor si hranitoarelor cocktail-uri cu Forever Lite Ultra.

Cum functioneaza Clean 9?

In pachet, gasesti o combinatie atent gandita de produse care fac mai eficienta scaderea in greutate, datorita substantelor din compozitia lor ce actioneaza specific in acest scop.
In primele 2 zile, vei consuma doar Forever Aloe Vera Gel, shake-uri proteice si suplimente gandite sa ofere organismului nutrientii de care are nevoie sa functioneze la capacitate maxima. Este momentul “restartului” organismului. Cu toate acestea, daca senzatia de foame isi face simtita prezenta in aceste zile, simte-te liber sa consumi alimente din lista de gustari prezentata in brosura care insoteste pachetul.
In zilele 3-9, vei adauga si cate o masa de 600 de calorii in programul zilnic, la pranz sau cina, in functie de preferinta. In brosura care insoteste pachetul ai la dispozitie o multime de sugestii si retete de mese delicioase, pe gustul si celui mai pretentios gurmand.
Se recomanda un program de exercitii fizice usoare in cele 9 zile. Nu este nevoie de antrenament riguros sau sedinte istovitoare la sala: simplele plimbari indelungi, mersul cu bicicleta sau urcatul scarilor sunt suficiente pentru a contribui la rezultatele optime ale acestui program revolutionar.
Practic, dupa o astfel de perioada, te vei simti mai bine, iti vei imbunatati starea de sanatate si vei scapa si de cateva kilograme, iar lucrul cel mai important – vei avea bazele pentru a continua cu programul de slabire  F15 sau Vital5, in functie de obiectivele tale legate de greutate si stil de viata.
Intra si tu in comunitatea Forever F.I.T. Romania!

Pachet detofixiere Clean 9
Forever Romania a creat o comunitate online – Forever F.I.T. Romania, in care poti gasi sprijin, trucuri si informatii esentiale de la persoane care au testat atat C9, cat si celelalte pachete din programul F.I.T. si care te pot ajuta sa ii inspiri si pe altii sa traiasca un stil de viata sanatos.

 #produseforever

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu