vineri, 18 octombrie 2019

Aloe bio-cellulose mask - rasfat suprem pentru ten!



Masca noastra de fata imbogatita cu puterea extraordinara a aloei reface si intinereste pielea. Forever imbina din nou puterea stiintei cu cea a naturii, pentru a duce la un nou nivel experienta hidratarii tenului. Intram in noua era a produselor de ingrijire cu aloe bio-cellulose mask.

Aceasta formula superhidratanta combina puterea Aloei vera cu bio-celuloza si alte ingrediente naturale intr-o formula cu adevarat ingenioasa, care transporta nutrientii pana in straturile profunde ale pielii. Rezultatul este un ten catifelat, hidratat si radiant.

TEHNOLOGIA DIN SPATELE PRODUSULUI ALOE BIO-CELLULOSE MASK

Aloe bio-cellulose mask de la Forever este creata intr-un mediu controlat de un microorganism special, care fermenteaza si formeaza o fibra de bio-celuloza. In timpul procesului de fermentare, bacteria este hranita cu gelul de Aloe vera din plantele noastre si alge marine, pe care le uneste cu fibra de bio-celuloza, dand nastere unei masti faciale asa cum nu ai mai experimentat niciodata.
Este o realizare incredibila in domeniul ingrijirii pielii. Fibrele sunt de 1.000 de ori mai subtiri decat firele de par si retin mai multa apa, permitand mastii sa se plieze perfect pe conturul fetei tale si sa actioneze astfel mai eficient asupra ridurilor si a liniilor subtiri decat traditionalele masti.
Aceasta tehnologie combinata cu amestecul patentat de ingrediente marca Forever furnizeaza beneficiile in doua faze, transformand produsul acesta intr-o masca unica pe piata.

FAZA 1
Beneficiile din bio-celuloza se resimt pana in cele mai profunde straturi ale pielii. Fibra din masca este imbibata cu gelul nostru pur de aloe si iarba de mare pentru hidratarea, catifelarea si ingrijirea pielii.

FAZA 2
Serul superhidratant cu care este imbibata masca este imbogatit cu ingrediente botanice care fac pielea sa se simta si sa arate mai stralucitoare si intinerita mai mult timp, mai ales ca poate fi lasat pe fata dupa aplicarea mastii, deoarece nu necesita clatire.
Acestea sunt cele doua moduri prin care pielea ta primeste toate beneficiile noii noastre masti cu aloe si bio-celuloza

Masca de fata cu aloe si bio celluloza


UN AMESTEC INOVATOR DE INGREDIENTE DOVEDITE STIINTIFIC
ALOE VERA GEL – calmeaza si hidrateaza pielea
CASTAN SALBATIC – intinereste pielea lipsita de stralucire si reduce roseata
IARBA DE MARE – catifeleaza si contribuie la hidratarea prelungita a pielii
CEAI VERDE – are efecte antiimbatranire

HIDRATARE PUTERNICA in PASI SIMPLI

Aloe bio-cellulose mask este potrivita pentru orice tip de piele si este foarte usor de folosit. Trebuie doar sa indepartezi stratul de hartie de deasupra mastii si sa o aplici pe fata. Apasa usor pentru a o fixa bine. Vei observa imediat cat de flexibil e materialul si cat de usor ia conturul fetei tale. Odata fixata, indeparteaza stratul de hartie de la exterior.

Acum este momentul sa stai pe spate si sa simti beneficiile incredibile de hidratare si revitalizare ale acestui produs. In urmatoarele 20 de minute, masca faciala cu aloe si bio-celuloza iti va oferi o experienta totala a hidratarii.

Dupa ce ai indepartat masca, maseaza bine in piele serumul care a ramas si bucura-te de o hidratare optima si de un ten catifelat. Vei simti prospetimea si vei observa efectul antiaging imediat si, desi nu necesita clatire, pielea nu ramane lipicioasa ori incarcata.
Rasfata-te cu aceasta masca cel putin odata pe saptamana sau de cate ori simti nevoia.
NOUA FATA A INGRIJIRII PIELII CU ALOE VERA ESTE A TA
Personalizeaza-ti rutina de ingrijire a tenului cu produsele Forever create pentru a obtine rezultate specifice. Imbina produsele care se potrivesc cel mai bine pielii tale, inclusiv protecting day lotion cu SPF 20, Forever smoothing exfoliator, Forever aloe activator, Forever awakening eyecream si Forever balancing toner. Fiecare dintre acestea poate fi combinat cu alte produse de ingrijire a tenului marca Forever pentru a satisface nevoile specifice tenului tau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu