luni, 1 iunie 2015

ALOE VERA GEL

Cel mai concentrat gel natural din Aloe Vera din lume, doar de la Forever Living Products (FLP)! Beneficii maxime pentru sănătate!



COD 015

Imaginati-vă că beți sucul dintr-o frunză de Aloe din care tocmai ați tăiat o felie! Direct din plantă! Gelul stabilizat din Aloe Vera Forever este cu adevărat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteți avea! Miraculoasele frunze de Aloe conțin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compuși activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) și 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C,D, E). Acest gel, ce conține forma stabilizată de Aloe -brevet înregistrat de Forever Living Products (FLP)- este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului și de menținerea unui nivel optim de energie. 

Acest produs din Aloe Vera Forever este, de altfel, cel dintâi care a primit recunoașterea Consiliului Științific International pentru Aloe, organism neutru care a atestat puritatea și vâscozitatea gelului obținut de Forever. Prezenta pulpei și a sucului obținut din frunza de Aloe Vera autentifică acest dar al naturii.
Poate fi consumat zilnic, singur ori cu alte produse Aloe Vera Forever, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, și rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente la ora actuală în lume!

BENEFICII (se datorează mai ales sinergiei componentelor sale):
  • detoxifică puternic organismul;
  • pansament gastric;
  • regulator al tranzitului intestinal; 
  • antioxidant, antiseptic, antiinflamator, antialergic, cicatrizant;
  • crește forța sistemului imunitar;
  • asigură nutrienții de bază, pe care alimentația „modernă” actuală îi conține tot mai putin: vitamine, minerale, aminoacizi (din proteină vegetală, cea mai ușor asimilabilă), enzime etc;
  • nu are efecte secundare și contraindicații.
O formulă ideală cu produse din Aloe Vera Forever pentru detoxifiere: CLEAN 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu